Mijn ervaring met spelrijk

M.Schut; 29-10-2015

Ontzettend mooie en fijne praktijkruimte heb je gecreëerd. Je bent ontzettend betrokken en deskundig. Mijn zoon ging met ontzettend veel plezier naar je toe en is enorm gegroeid. We zijn allemaal tevreden/blij met het behaalde resultaat. Heel veel succes met het verder uitbouwen! 

 

01-05-2017

Marleen: hartverwarmend om te zien dat onze zoon met behulp van speltherapie weer zichzelf kan zijn. De spanning is weggespeeld en hij is weer vrolijk en blij. Wij als ouders hebben veel gehad aan de ouderbegeleiding, waarbij Masha goed heeft gekeken naar de omgevingsfactoren, zowel thuis als buitenshuis.

 

11-08-2017

Sem had direct een klik met jou en kon niet wachten tot hij jou weer kon zien. Dankzij jou hebben wij een gezellig, vrolijk kind terug. onze zoon heeft meer zelfvertrouwen en zijn driftbuien zijn verdwenen. Wij zijn jou zo dankbaar voor jouw inzet. Ouders die voor jou kiezen om hun kind te helpen, zullen daar geen spijt van krijgen. 

wij wensen jou veel succes!
C. Chauvy & B. Frijters
 
04-06-2018
Als er een kind met een hulpvraag is om te leren spelen, zou ik Spelrijk zeker aanbevelen. Je neemt de tijd en blijft vooral rustig. Erg fijn!
Nogmaals bedankt voor alles en je fijne gesprekken die hebben erg geholpen.
04-10-2019
Enorm dankbaar voor jouw hulp, inzet, doortastendheid en liefdevolle en kundige aanpak m.b.t. onze dochter. Veel dank!
24-04-2019
Therapeut is zeer kundig. Ouder voelt zich begrepen en gehoord. Kind voelt zich erg prettig en op zijn gemak.
04-05-2019
Zeer professioneel en kundig. Plezierig en vertrouwd in de omgang. Mijn dochter ging met plezier spelen.
23-05-2019
Wanneer de pretogen van je kind weer stralen, weet je dat je de goede stap gezet hebt. Soms kan het niet alleen en dan is er gelukkig Masha! Wat zag ze ons, wat hoorde ze ons en wat begreep ze ons! Wat een gave om kinderen zo te mogen ondersteunen!

 10-07-2019

Een heel fijne therapeut die echt het belang van het kind voorop stelt. Bij ons bleek de eerste gekozen spelvorm niet aan te slaan. Masha koppelde dit eerlijk terug en reflecteerde ook op haar zelf. We kozen een nieuwe spelvorm en we zagen een meisje met stralende ogen.

 

10-12-2019

Wat hebben we veel van je geleerd en Ian heeft enorm veel aan je gehad! Top!

 

11-03-2020

Masha = lief. betrokken en geeft kinderen een veilig gevoel waardoor snel resultaat van de behandeling wordt behaald. 

 

17-04-2021

We zijn zeer tevreden over de behandelin die Masha heeft uitgevoerd bij onze dochter. We voelden ons zeer op ons gemak. Onze dochter heeft veel steun gehad aan Masha. We hebben een intensief traject gevolgd met zijn allen, waarin Masha een fijne en deskundige rol heeft gespeeld. Nu het traject is afgerond, gaan we zelf verder met het ondeteunen van onze dochter. De gesprekken, sessies, speelmomenten zullen we zeker gaan missen komende tijd.... 

 

27-10-2021

Bij Marieke spelen was een feestje! Wij kijken terug op een warme, liefdevolle en vakkundige begeleleiding van zowel ouder als kind. De praktijkruimte en de rust die Marieke uitstraalt zijn super uitnodigend.

 

18-01-2022

Een warm en kundig therapeut die ook oog heeft voor het kind en zijn systeem. Altijd bereid om mee te denken!

 

31-12-2022

Wij zijn allemaal enorm geholpen door de therapie bij Masha. Evy en wij

als ouders zijn heel blij dat we met haar hulp weer een normale puber

hebben. De therapie, de betrokkenheid en inzet was geweldig en het

belangrijkste is dat het een prachtig resultaat heeft opgeleverd.